vrijdag 24 april 2009

BOE! aan de crisis.Wij zijn er immers van overtuigd dat we er met de nodige creativiteit en een gezonde dosis ondernemerschap, samen boeiende tijden van kunnen maken. De uitdaging lacht ons toe en onze mouwen zijn opgestroopt. Doe-de-mee ?

Klopt, het gaat economisch iets minder. Maar wij weigeren het ‘crisis’ te noemen. Want ‘crisis’ is een state of mind, een angstspook dat ons dreigt te verlammen.

Ja, er is heel wat aan het veranderen. Maar wij weigeren het ‘crisis’ te noemen. Want een aantal dingen moet gewoon anders. Bovendien biedt deze overgangs-periode ruimte aan nieuwe idee├źn, aan een nieuwe kijk.

Helaas, voor sommigen zijn het moeilijke tijden. Zeker voor de mensen die hun job verliezen. Het zijn vaak persoonlijke drama’s die we zeker niet willen minimaliseren.

Maar wij weigeren het 'crisis' te noemen en blijven niet bij de pakken zitten. Wij roepen "BOE! aan de crisis" en vragen u hetzelfde te doen. Als we allemaal het hoofd laten hangen en wachten op business as usual, komt er nog een echte crisis.

Met een kleurrijke poster willen we alvast een voorzet geven om de dingen even in een ander perspectief te bekijken. Beschouw het als een uitbundige streep inspiratie in bijzondere tijden, om de creativiteit in elk van ons te prikkelen.


Wil je zelf ook een poster (100x70cm)? Ga via de actiesite (beshart.be/boeaandecrisis) naar de facebook fanpage. Word fan en laat een berichtje na op het prikbord waarin je uitlegt waarom jij een poster zou moeten krijgen. Wie weet ben je bij de 50 gelukkigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten