vrijdag 3 oktober 2008

beshart in een nostalgische bui

beshart mag zich vanaf vandaag ook gaan uitleven in de creatie van banners voor Radio Nostalgie. Als het Nostalgie-logo binnenkort over uw vertrouwde webpagina flits, weet u meteen wie daar verantwoordelijk voor is.

Nostalgie is onlline te beluisteren via www.nostalgie.eu of
in Antwerpen op 102.9
in Oost-Vlaanderen op 103.5
in West-Vlaanderen op 101.0 en 98.2
in Vlaams-Brabant op 98.1

donderdag 2 oktober 2008

Collibra, tangible solutions for your business semantics

U zei? Inderdaad. Dat dachten wij ook toen wij voor het eerst gecontacteerd werden door de mannen van Collibra.

Wie dacht dat semantiek verre toekomstmuziek was, heeft het mis. Deze spin-off van de VUB zet jarenlange top-notch semantische research om in de praktijk. Collibra ontwikkelde drie producten om het databeheer in grote en middelgrote ondernemingen te optimaliseren.

"We are passionate to leverage the power of semantic technology to the fullest without confronting its complexity to our customers.
Collibra's solutions help to really deliver on the promise of an integrated, agile and aligned enterprise architecture. This requires a new mindset on the importance of the information assets flowing through the extended enterprise. Highlighting the crucial role of a well understood, agile, and sustainable information-centered infrastructure, Collibra coined the term Business Semantic Management.
Bringing to market state-of-the-art research on semantic technology, Collibra is in the unique position to offer solutions that do just that.

Wie meer wil weten leest best het interview met de oprichters van Collibra in datanews van 3 oktober, of surft naar www.collibra.com
Beshart ontwikkelde logo en huisstijl en was helpende hand bij het design van de intern ontwikkelde drupal-site.
Een hele uitdaging om een dergelijke innoverende start-up mee 'vorm' te geven. Maar het is een plezier om met 4 zulke straffe mannen te mogen meedenken over hoe je de kracht van de semantische toepassingen moet vertalen op maat van IT architects, IT managers en Executives.

Nieuwe website voor Custo

PERSBERICHT CUSTO: 01/10/2008:
"Custo lanceert vandaag haar totaal nieuwe website mét onlinetest over het nut van een customer magazine

Bij Custo gaat het vooruit. In juli jl. officieel van start gegaan met de eerste 10 leden (zie press release op www........be) presenteert de vereniging van customer media professionals nu een nieuwe webstek, www.custo.be. Een frisse lay-out, knappe foto’s en informatieve teksten die leuk zijn om te lezen… een beetje zoals de magazines van Custo zelf eigenlijk.

Vooral voor bedrijven en organisaties is de nieuwe site extra interessant. Want vanaf nu kunnen zij in een snelle test meteen zien of een customer magazine voor hun onderneming een nuttige investering is. Aan de hand van 7 gerichte vragen worden er tips gegeven aan bedrijven om hun communicatie te optimaliseren.

Verder geeft Custo op deze vernieuwde B2B-site antwoord op veelgestelde vragen over customer publishing, en presenteren ze een geïllustreerd overzicht van de huidige Belgische markt. Men kan er ook gratis het eerste Custo mini-magazine downloaden en makkelijk de gegevens van de verschillende leden terugvinden. Allemaal op www.custo.be."

Waarom plaatsen wij dit persbericht op onze blog? Omdat we bij beshart nu eenmaal van magazines houden. Daar horen ook de goedgemaakte customer (of sponsored) magazines bij. En dus dragen wij elk initiatief ter verdere professionalisering van die sector een warm hart toe.En ja, misschien ook wel een beetje omdat we zeer trots zijn dat wij deze site hebben mogen maken.
Dankuwel Custo.