woensdag 31 maart 2010

Mooie Papercut site

(Helaas niet de onze:)Damm:)

maandag 29 maart 2010

SNASK

SNASK from Mike Crozier on Vimeo.

vrijdag 26 maart 2010

When the lights go out... earth hour



meer info via www.earthhour.be

maandag 22 maart 2010

Paper War

Papierkrieg from Makaio Tisu on Vimeo.

Cardboard recordplayer


Ontworpen door GREY

donderdag 18 maart 2010

Logorama

woensdag 17 maart 2010

Een mummiepak ?!

via

dinsdag 16 maart 2010

red nose studio



i love their work!

dinsdag 9 maart 2010

Emergency Inspiration Toolkit

A day at the office... "Geweldig idee!" roept de hele meeting room in koor. De AD trekt zich tevreden terug uit de brainstorm. En dan... de uitwerking. Het stop motion team zit in volle productie en de knutselbende heeft zich voor 2 weken opgesloten in het atelier. De illustrator heeft een tenniselleboog, de flasher een bronchitis. De designer is volop bezig, de photoshop wizard heeft 3 projecten in de wachtrij en de dtp'er verwacht nog minstens 5 correctierondes. Op zo een dag zou een snel inzetbaar en polyvalent creatief emergency-team wel handig zijn.
Andere dagen heb je gewoon nood aan een gek idee, een andere kijk.
In beide gevallen kan je bij beshart terecht.


beshart is een 4-koppige allround grafische studio uit Antwerpen. Uw partner in:
stop motion & animatie _ illustraties _ tactile visuals _ beeldbewerking _ knutselen met papier _ grafisch ontwerp & web design _ flash minisites _ magazines _ (foto)boeken _ ... een gezellige babbel.

Meer info op onze site en deze blog uiteraard.

Got you inspired? Contact us!

Whipe those feet!

Enkele maanden terug zagen we al hoe een Zweedse roltrap overbodig werd door de 'gewone' trap om te toveren in een interactieve piano-trap. Wie het filmpje niet gezien heeft klikt hier. Een Duitse winkel heeft nu een leuke variant bedacht om het voeten vegen te bevorderen... met een simpele scrollmuis!

vrijdag 5 maart 2010

Solar shop


solar shop
In 2008 opgericht als platform en thinktank voor jonge creatieven. De voormalige winkel in zonnepanelen gelegen in het centrum van Antwerpen biedt kunstenaars en ontwerpers een multifunctionele ruimte te gebruiken als o.a. werkplaats, galerie en showroom. Ze waren ook te gast op het SIG event vorige week in Antwerpen.

Building Images



Beelden maken in photoshop. Omdat ik enkel in mijn vrije tijd aan deze beelden werk kan 'the making of' wel enkele dagen tot weken duren... Op 'Building Images' kan je de evolutie van het beeld volgen. Startend van een wit scherm tot wanneer ik de drang voel naar een nieuw project.

Naar de blog: Building Images

woensdag 3 maart 2010

what's up with all the shoeboxes?


De Puma store in North State Street (Chicago) bereidt zich alvast voor op het nieuwe F1 seizoen. Het wordt stilaan een traditie.

maandag 1 maart 2010

poketo wallets...


1.Jared Andrew Schorr, 2.Thereza Rowe, 3.Jayme McGowan