woensdag 24 december 2008

't is feest,'t is feest...

dinsdag 9 december 2008

Leuke banner



Dankzij flash streaming blijft de banner klein en de beperkte (en toch duidelijke) branding maakt het geheel een dankbare viral. Adriaan, misschien een leuk idee voor het stemmen op de kandidaten bij de Comedy Casino Cup?

Bijna zo geslaagd als de Axion banner concerten.

woensdag 3 december 2008

Follow what I say not what I do

Vandaag in onze brievenbus: een als krant vermomde folder (je kan de 'Services & Telecom' moeilijk een magazine of nieuwsbrief noemen) van Belgacom. Bijgevoegd een mooie brief die start met de gevleugelde woorden "de technologie staat niet stil. geen seconde." Kan iemand van Belgacom (of het bureau) mij dan eens uitleggen waarom er bij de brief ook een Antwoordfax-formulier zit? Anno 2008 zijn er toch online invulformulieren, sms-diensten en (on)bemande callcentra.

Even een kleine situatieschets van het gemiddelde Belgische Small & Medium Enterprise: Ik open mijn post, binnen handbereik: de laptop en de gsm. De fax... Misschien staat er nog wel ergens eentje in het archief.

Ook in DM en customer publishing staat de technologie niet stil. Practice what you preach. Volgende keer beter.

Le Nouveau CS4 est arrivé


We kunnen weer beginnen studeren.
Wat is nieuw in CS4

dinsdag 2 december 2008

De liefde voor papier

Toen ik enkele dagen terug een filmpje bekeek op de site van The New York Times Magazine, werd ik aangenaam verrast door de intro. Van het filmpje weet ik niks meer, maar die intro is blijven hangen. De liefde voor het papier droop er af. En dat geluid van ritselend papier. Geniaal.



Gelukkig is er bladblog.nl van Luis Mendo die ons er op attent maakt dat de intro gemaakt is door Julien Vallée. Comme on dit, un vrai artiste!

En nu we het toch over papier hebben, wil ik jullie de origamikunsten van Sipho Mabona niet onthouden.

Leuke inspiratie. Wij zijn aan het broeden. Wie komt er shoppen?