woensdag 19 maart 2008

Free Tibet

Nu de ogen van de wereld gericht zijn op China, verheffen de mensen van Tibet hun stem. Een prachtige gelegenheid voor de vrije wereld om hen te steunen in hun rechtmatige eis voor onafhankelijkheid. Maar nee Mr Rogge, de olymische spelen gaan niet over politiek. De toekenning van de orgainsatie van de spelen aan China had geen politieke lading. De Chinezen doen dit niet om te tonen hoe goed ze bezig zijn, ze doen het enkel voor de sport. Yeah sure. Tuurlijk zijn de spelen politiek geladen. Iedere organisatie die zo veel macht heeft, is politiek, of je dat nu wil of niet. Dus, mr Rogge, zwijgen is zoveel als met volle geweten toestemmen. En vermeld paragraaf 2 van het charter van de olympische beweging niet "alles in het werk stellen om een betere wereld te bewerkstelligen"? Bouw mee aan een betere wereld, steun de roep om een onafhankelijke commissie die het schenden van de mensenrechten in China kan onderzoeken. Take a stand Mr Rogge. Dan hebben wij Belgen weer iets om trots op te zijn.


(download in pdf-formaat)

woensdag 12 maart 2008

beshart lanceert 2 nieuwe sites

Stilte op de blog betekent veelal drukte op bureau. Dat was hier de voorbije weken niet anders. Vooral administratie en prospectie, maar ook een aantal leuke nieuwe projecten. 2 daarvan staan nu online!

De nagelnieuwe online portfolio van fotografe Lies Willaert (www.liesphotography.be). Ga zeker eens kijken. Niet alleen veel leuke foto's, ook een pak bekende gezichten. Altijd dankbaar als je met zo mooie beelden mag werken. Bedankt Lies.

En een nieuwe website voor Eco-biz, een bedrijf dat thermisch papier voor betaalterminals verkoopt (rekeningrolletjes voor kassa en bankcontact). Per verkochte doos plant Eco-biz een boom. Bovendien trachten ze de ecologische impact van het product tot een minimum te beperken. Meer info op www.eco-biz.be/NL/.

Meer volgt binnenkort...